donderdag 25 oktober 2012

Evolutie in perspectief - 1: De feiten

Het menselijk lichaam ondergaat momenteel een upgrade. Je hebt mogelijk geruchten gehoord over 2012, wanneer een alignment, het op één lijn komen te staan, van de Aarde met het centrum van de melkweg plaatsvindt in de tweede helft van december. Ook als je al vanalles hebt gelezen hierover, zijn er een paar opmerkelijke wetenschappelijke ontdekkingen die van toepassing zijn op het fenomeen van 'shift' (verschuiving) en 'awakening' (ontwaken).

Het alignment van december 2012 betekent het einde van verschillende galactische cycli die variëren van 26.000 tot 62 miljoen tot 16,9 biljoen jaar, om er maar een paar te noemen. Het is een astronomische gebeurtenis van de eerste orde. Veel van deze cycli hebben evolutionaire veranderingen op enorme schaal in de geschiedenis van de Aarde gemarkeerd.

De Maya-kalender, die accuraat 16,9 biljoen jaar evolutie op Aarde heeft vastgelegd, komt ten einde. Grote veranderingen in de planetaire structuur zijn elke 62 miljoen jaar voorgekomen. Iedere 26.000 jaar staan onze planeet en de Zon op één lijn met het centrum van ons melkwegstelsel, daarmee de "precessie van de equinox" compleet makend. We bewegen dan naar een nieuw tijdperk in de zodiac; het volgende is de Era van Aquarius.

Deze en andere cycli die eindigen in 2012 hebben meetbare veranderingen in het leven op Aarde teweeggebracht in het verleden. Zo zijn er hiaten in het fossielen-archief van de evolutionaire tijdlijn van de Aarde, die bekendstaan als "jump time", 'springtijd'. We zien in een zeer kort tijdsbestek een enorme evolutionaire sprong voorwaarts. Zo zwemmen sommige wezens het ene jaar in het water, en lopen het volgende jaar op het land.
We zitten nu in zo'n "jump time" periode. Historisch gezien gaat de evolutie in een hogere versnelling en het leven op Aarde verschuift naar iets nieuws. 

Het alignment van 2012 zorgt voor een sterke piek in foton- en andere soorten van licht-frequenties. Ons alignment met het centrum van de melkweg zet ons midden in het pad van dit foton-licht, dat de Zon doordringt, onze planeet en alles dat daar leeft. Dit alignment met deze energieën is mogelijk de reden van de hiaten in het fossielen-archief.
Het onderzoek naar deze dingen is fascinerend, maar ik kan hier slechts een zeer summier overzicht van zo'n gigantisch onderwerp geven.

Alle planeten worden gaandeweg helderder en heter, maar laten we ons richten op onze thuisplaneet. De frequentie van de Aarde, bekend als de Schumann Resonantie, loopt op. Verdwenen is de 7.83 MHz resonantie die we kennen uit de schoolboeken; de planeet schiet iedere dag omhoog tot wel 50 MHz, met een basis van rond de 14 MHz. 
Dat is een enorme verandering, omdat onze realiteit is gebaseerd  op frequentie. Een stabiele realiteit staat vast binnen een bepaald bereik van resonantie-frequenties. Dit creëert een dimensie waarin leven wordt ervaren. 

Om te bestaan in een bepaalde realiteit, moet een levend iets overeenkomen met dat bepaalde bereik aan frequenties. Wanneer de frequentie van de Aarde oploopt, moet ook alle leven op de planeet zijn frequentie verhogen. Nu de lagere frequentie aan het verdwijnen is, moeten we ons aanpassen aan het nieuwe frequentie-bereik. Terwijl we door dit alignment bewegen, veranderen deze energieën mineralen, elementen, planten, dieren en mensen. 

Dit geheel van factoren wordt de 'shift', verschuiving, verandering genoemd.
Onze celstructuur MOET veranderen om de hogere vibratie van de planeet te kunnen 'vasthouden'. Tussen de nieuwe energieën van het op handen zijnde alignment en de verhoogde frequentie van de Aarde, hebben onze lichamen een aanpassing op sub-atomair niveau te verduren. Delen van ons brein en DNA, aanwezige structuren die 'geslapen' hebben gedurende een zeeeeeeeeer lange tijd, worden nu geactiveerd. Dit is waar de term awakening, ontwaken, vandaan komt. Wat sliep, of aanwezig was maar niet actief, wordt nu aangezet. Omdat dit evolutie is, gebeurt dat niet bij iedereen op dezelfde tijd of op dezelfde manier. Jazeker, het is een relatief klein tijdvenster van "jump time" in de lange lineaire geschiedenis van leven op Aarde, maar het zal geen instant "plop" in een gloednieuwe frequentie zijn voor iedereen.

Dit alles zorgt voor een oncomfortabele situatie voor de mensheid. Sommige slapende DNA- en cellulaire structuren zijn bezig wakker te worden, terwijl andere nog steeds slapen. De ene persoon heeft dit ontwaken al beleefd, terwijl de andere nog niet zover is.
De termen 'slapend' en 'ontwaakt' lijken een hiërarchie te impliceren, alsof de ontwaakten door de evolutie zijn geselecteerd of een hoger niveau van Zijn hebben bereikt. Maar: NIEMAND die een zeker niveau van ontwaakt-zijn bereikt heeft, meet zich enig oordeel aan over de 'niet-ontwaakten'. Ontwaken elimineert volledig het oordelen en zich-afscheiden-van; een aardig neveneffect van het meer DNA en 'brainpower' ter beschikking hebben.

Hieruit blijkt dat het slapende spul binnenin ons eigenlijk het ware hart van de mensheid is, waardoor vrede en harmonie onze werkwijze zullen worden. De oplossing voor het probleem van onze gewelddadige, hebzuchtige en verwrongen wereldcultuur zit letterlijk in onze eigen cellen! Wereldwijde harmonie en voorspoed zou wel eens de grote evolutionaire uitbetaling van ONZE "jump time" kunnen zijn!

Ondertussen zitten we echter op een planeet waar twee verschillende realiteiten - een oud referentiekader en een nieuw - moeten samenleven. Dit is geen gemakkelijke situatie wanneer de twee realiteiten 'samenwonen' in je sociale kring, familie of gezin...
Wordt vervolgd.

Vrede, Liefde en Licht,
Alexa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten